刺蒼酒

最近每天晚上都得喝一小杯的 “刺蒼酒"。

老爸老媽從一個住在三峽山上的阿姨那弄來的私釀補藥酒,聽說是對內傷很有效果,喝了以後有內傷或酸痛的地方會漸漸浮現血色,顏色越來越深,再慢慢的消退,這表示氣血打通了。

有時後覺得中國的這些"秘方",真是不可思議。總是不知從什麼地方,什麼時候開始流傳起,但是卻又有著神奇的功效,不得不佩服老祖宗的智慧吧。

刺蒼酒 有 “ 3 則迴響 ”

  1. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this outstanding blog! I suppose for now i’ll settle
    for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to brand new updates and will share this site with my Facebook
    group. Chat soon!

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *